Vos & Vos Schoonmaakbedrijf

Vervuilde woning laten schoonmaken?

Vrijblijvende offerte

Familiebedrijf

20 jaar ervaring

Een vervuilde woning weer als nieuw met Vos & Vos Schoonmaakbedrijf in Zwolle

Is er sprake van een (sterk) vervuilde woning in de regio Zwolle? Vos & Vos Schoonmaakbedrijf zorgt ervoor dat de vervuilde woning weer leefbaar, schoon en veilig wordt voor de bewoner(s). Iedere vervuilde woning is anders en vraagt om een andere professionele aanpak. Met onze jarenlange ervaring weten wij hoe we een vervuilde woning van A tot Z weer leefbaar en hygiënisch krijgen. Wij willen de bewoner(s) weer gelukkig maken en hen een schoon thuis geven. Zijn er speciale wensen met betrekking tot de schoonmaak? Geef dit dan aan ons door, dan passen wij ons hier op aan.

Wij hebben ervaring in het samenwerken met instanties zoals de GGZ en het Leger des Heils. Maar ook met familieleden die zelf niet in staat zijn om een (sterk) vervuilde woning schoon te maken.

Een vervuilde woning laten schoonmaken?
Zo werkt het!

Neem contact op

Wij doen een locatiecheck

Offerte op maat

Akkoord? Fijn! Dan gaan we verder!

Sleuteloverdracht

Kennismaking met het team

Aan de slag

Wat is een vervuilde woning

Een vervuilde woning is een woning die extreem vervuild of verwaarloosd wordt, bijvoorbeeld als gevolg van persoonlijke of psychische problemen bij de bewoner(s). Maar een vervuilde woning kan ook het gevolg zijn van verzameldwang die niet tijdig wordt onderbroken. Er is sprake van een vervuilde woning wanneer er enorm veel spullen verspreid liggen door het huis in grote hopen, of wanneer er enorme hoeveelheden afval of resten van eten en drinken aanwezig zijn. Dit maakt de woning onbetreedbaar en kan leiden tot gezondheidsklachten. Vos & Vos zorgt ervoor dat het huis weer betreedbaar en leefbaar wordt.

De schoonmaak van een vervuilde woning, dit pakken wij aan

De schoonmaak van een (sterk) vervuilde woning is geen standaard schoonmaak, maar een type schoonmaak dat in de specialistische tak valt. De bewoner(s) van een vervuilde woning zijn vaak in de war, verwaarlozen zichzelf of zijn zelf niet meer in staat om het huis schoon te houden.

Quote Rieks: “Het is mensenwerk en we willen de bewoners weer blij maken door hen weer een leefbaar, schoon én veilig thuis te bieden. Het is echt dankbaar werk”.

Bij een vervuilde woning in Zwolle of omgeving starten we met het opruimen van al het vuil en rommel in de gehele woning, tenzij anders afgesproken. Vanuit hier hebben wij een leeg ‘canvas’ en starten we de grondige schoonmaak van de woning. Hierbij maken wij gebruik van professionele reinigingsmiddelen en tools om het huis schoon, bacterie- en schimmelvrij te maken. We gaan pas weg als de gehele woning weer leefbaar en schoon is voor een nieuwe frisse start.

De noodzaak van een schone woning

Een vervuilde woning ontstaat vaak door een dieperliggend probleem van de bewoner of bewoners. De bewoners kunnen in de war zijn, in isolement leven of ziek zijn waardoor zij zelf niet meer in staat zijn om de woning netjes en schoon te houden. Een directe actie is nodig, maar waarom?

In een vervuilde woning kan vocht ontstaan, maar ook schimmels en bacteriën krijgen de kans om zich uit te breiden. Wanneer dit niet tijdig wordt aangepakt kan de situatie van kwaad tot erger worden. De lucht wordt ongezond en kan luchtwegklachten verergeren, waardoor de leefruimte steeds onveiliger en onbewoonbaar wordt. De bewoners hebben dit wel door, maar durven niet aan de bel te trekken. Vos & Vos Schoonmaakbedrijf is er voor u als u specialistische reiniging nodig heeft in Zwolle. Wij hebben verschillende situaties meegemaakt en kijken nergens meer van op.

Iedere vervuilde woning
is maatwerk en mensenwerk

Iedere vervuilde woning is anders en vraagt daarom om specialistisch maatwerk. Voordat we de bevuilde woning gaan schoonmaken, bekijken we eerst iedere ruimte om een beeld te krijgen van de huidige situatie. Vanuit dit punt verzamelen we de benodigde tools en gaan we te werk op de meest efficiëntste manier om de woning weer als nieuw op te leveren. 

Houd de woning schoon met periodieke schoonmaak

De bevuilde woning is niet meer bevuild, maar dat geeft niet de garantie dat het schoon blijft, afhankelijk van de persoonlijke situatie van de bewoner(s). Een wekelijkse of tweewekelijkse schoonmaak kan ervoor zorgen dat de woning schoon en hygiënisch blijft. Vos & Vos Schoonmaakbedrijf uit Zwolle neemt dit voor u uit handen, daar kunt u op vertrouwen.

Een bevuilde woning laten schoonmaken in Zwolle door Vos & Vos?

Laten we kennismaken

Een bevuilde woning laten schoonmaken in Zwolle door Schoonmaakbedrijf Vos & Vos?

Laten we kennis maken