Vos & Vos Schoonmaakbedrijf

Linoleumvloer laten reinigen in Zwolle?

Vrijblijvende offerte

Familiebedrijf

20 jaar ervaring

Vakkundige linoleumvloer reiniging door Vos & Vos Schoonmaakbedrijf in Zwolle

Iedere dag met een frisse en glanzende linoleumvloer aan de werkdag beginnen? Laat Vos & Vos in Zwolle uw onderwijsinstelling, gezondheidszorginstelling, sportzaal, kantoor of andere ruimte dagelijks of periodiek onder handen nemen op de gewenste dag en tijd.

Uit jarenlange ervaring, weet Schoonmaakbedrijf Vos & Vos hoe een linoleumvloer juist gereinigd moet worden, óók na jarenlang gebruik. U kunt deze verantwoordelijkheid vanaf nu uit handen geven. Zijn er speciale wensen of zijn er zichtbare uitdagingen in de linoleumvloer? Dan horen wij dit graag, dan passen wij ons schoonmaaktechnieken hier op aan. Wij denken in oplossingen, niet in problemen.

Linoleum vloeronderhoud aanvragen?
Zo werkt het!

Neem contact op

Wij doen een locatiecheck

Offerte op maat

Akkoord? Fijn! Dan gaan we verder!

Sleuteloverdracht

Kennismaking met het team

Aan de slag

Wat is een linoleumvloer?

Een linoleumvloer zie je vaak terug op scholen, onderwijsinstellingen maar ook in zorginstellingen en commerciële ruimtes. Ruimtes waar duurzaamheid en onderhoudsgemak belangrijk zijn. Maar wat is linoleumvloer precies? Een linoleumvloer is een type vloerbedekking gemaakt van natuurlijke materialen, waarbij het hoofdbestanddeel bestaat uit lijnzaadolie, vermengd met houtmeel, hars, kalksteen en pigment voor de gewenste kleur. Deze combinatie wordt bijvoorbeeld op een canvas rug aangebracht en dient zo als “vloerbedekking”.

Uw linoleumvloer als nieuw, zo pakken wij dit aan

Vos & Vos Schoonmaakbedrijf in Zwolle weet uit ervaring dat er door de jaren heen veel nieuwe lagen was over een linoleumvloer wordt aangebracht. Wanneer de linoleumvloer zijn glans eenmaal begint te verliezen en dof of smerig oogt, dan is het tijd om de linoleumvloer goed onder handen te laten nemen.

Om een linoleumvloer weer écht te laten glanzen, strippen wij de bovenste waslaag van de linoleumvloer. En brengen na het strippen 2 nieuwe waslagen aan die wij voorzien van een uitgebreide en hygiënische reiniging.

Waarom specialistisch vloeronderhoud voor een linoleumvloer?

Een gezonde leefomgeving begint bij een schone en hygiënische linoleumvloer. En dan komt specialistisch vloeronderhoud om de hoek kijken. Een linoleumvloer vraagt om specialistisch periodiek vloeronderhoud om de kwaliteit van de vloer te behouden en levensduur te verlengen. Goed vloeronderhoud beschermt de toplaag tegen krassen en slijtage, maar bewaakt ook de slijtvastheid van de linoleumvloer. En daarmee de hygiëne en het uiterlijk van de vloer.

Wij adviseren om, bij intensief gebruik van een linoleumvloer, één keer per jaar een nieuwe waslaag aan te brengen. Een goed onderhouden en hygiënische vloer draagt tevens bij aan uw visitekaartje. Want in het geval van een kinderopvang: welke ouder wil zijn kind op een onhygiënische vloer laten spelen? En wie wil een familielid naar een zorginstelling brengen waar de vloer in slechte conditie verkeerd?

Het is belangrijk dat de omgeving, inclusief de linoleumvloer, goed onderhouden en schoon is. Een daar helpt Vos & Vos uit Zwolle u graag bij.

Geen wekelijkse, maar liever een periodieke linoleum reiniging?

Het is belangrijk om periodiek uw linoleum vloer te reinigen of te laten reinigen. Afhankelijk van de locatie waar de linoleum vloer geplaatst is, raden wij aan om de linoleumvloer wekelijks of maandelijks te laten reinigen of op te frissen om de levensduur te verlengen en hygiëne te bewaken. Is het niet nodig om wekelijks of maandelijks uw linoleumvloer te laten reinigen? 

Vos & Vos Schoonmaakbedrijf uit Zwolle staat voor u klaar om uw linoleum vloer schoon te maken op de momenten waarop u het nodig vindt én uitkomt. Dit kan bijvoorbeeld zijn wanneer de locatie leeg is i.v.m. vakantie of bijvoorbeeld weinig bezoekers ontvangt om de schoonmaakwerkzaamheden goed te kunnen verrichten. Samen bespreken we met u uw wensen door op locatie.

Of combineer het

Bij veel bedrijven in Zwolle verzorgen wij niet alleen de schoonmaak van linoleumvloeren, maar ook de dagelijkse of periodieke schoonmaak van kantoren, scholen, vergaderzalen en andere (openbare) locaties. Het is mogelijk om de reiniging van de linoleumvloer te combineren met periodieke schoonmaak of zelfs dagelijkse schoonmaak.

Bij dagelijkse schoonmaak nemen wij het interieur af, legen wij de prullenbakken, wordt er gemopt en stofgezogen en zorgen wij ervoor dat de sanitaire ruimtes schoon en hygiënisch worden achtergelaten. Naast de dagelijkse schoonmaak hanteren wij een periodieke schoonmaak waarin we schoonmaakwerkzaamheden oppakken die tijdens de dagelijkse schoonmaak niet meegepakt kunnen worden. Zo blijft de hygiëne in uw pand altijd op peil!

Periodiek uw linoleumvloer laten reinigen of opfrissen door Vos & Vos uit Zwolle?

Laten we kennismaken

Periodiek uw linoleum vloer laten reinigen of opfrissen door Schoonmaakbedrijf Vos & Vos ui Zwolle?

Laten we kennis maken