Vos & Vos Schoonmaakbedrijf

Tapijtreiniging nodig in Zwolle?

Vrijblijvende offerte

Familiebedrijf

20 jaar ervaring

Professionele tapijtreiniging door Vos & Vos Schoonmaakbedrijf uit Zwolle

Kan uw tapijt wel een professionele en grondige reinigingsbeurt gebruiken? Laat Vos & Vos Schoonmaakbedrijf uit Zwolle het tapijt reinigen van uw kantoorpand, vergaderzaal, onderwijsinstelling, winkelruimte of andere ruimte. Uiteraard op het moment dat het ú uitkomt.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche kunt u met een gerust hart de verantwoordelijkheid aan ons toevertrouwen. Zijn er speciale wensen met betrekking tot de reiniging of heeft u uitdagende vlekken in het tapijt? Geef dit dan aan ons door, dan passen wij onze reinigingsmiddelen hier op aan en lossen het op.

U mag van Vos & Vos een zo schoon mogelijk tapijt verwachten. Hardnekkige vlek gespot? Wij denken mee, signaleren of trekken aan de bel wanneer nodig.

Tapijtreiniging aanvragen?
Zo werkt het!

Neem contact op

Wij doen een locatiecheck

Offerte op maat

Akkoord? Fijn! Dan gaan we verder!

Sleuteloverdracht

Kennismaking met het team

Aan de slag

Wat is tapijtreiniging?

Tapijtreiniging, de naam zegt het eigenlijk al. Tapijtreiniging is het proces van het reinigen en schoonmaken van een tapijt om vuil, vlekken en bacteriën te verwijderen. Het verwijderen van het vuil zorgt niet alleen voor het herstellen van de uitstraling van het tapijt, maar draagt ook bij aan een gezondere leefomgeving. In een tapijt kunnen namelijk verschillende bacteriën of stoffen zich ophopen die schadelijk kunnen zijn voor zowel uzelf als uw collega’s, vooral in het geval van allergieën.

De tapijtreiniging, dit is onze methode

Om uw tapijt te reinigen in Zwolle of omgeving, maken wij gebruik van de meest grondige methode: de sproei-extractie tapijt reinigingsmethode. Bij deze methode maken wij gebruik van warm water dat met een hoge druk in uw tapijt wordt gespoten. Door deze druk dringt het water door tot in de vezels van uw tapijt. Vervolgens zuigen wij het water met gevangen vuil op met behulp van een vacuümmachine. 

Afhankelijk van de situatie van het tapijt, past Vos & Vos deze methode bijna altijd toe bij tapijtreinigingsklussen. Is er een andere methode nodig om uw tapijt te reinigen, vanwege onverwachte uitdagende vlekken, dan doen we dat, zo nodig in overleg.

Heeft u banken, stoelen of poefs binnen uw kantoorpand, onderwijsinstelling of andere ruimte die wel een reinigingsbeurt kunnen gebruiken? Ook deze kunnen wij voor u reinigen.

Waarom is tapijtreiniging nodig

Een schone ruimte is een gezonde ruimte, en het tapijt maakt daar een onderdeel van uit. Een tapijt geeft een ruimte sfeer maar het is ook een plek waar vuil, stof en bacteriën samenkomen. Op een tapijt lopen dagelijks veel mensen, wat ervoor kan zorgen dat bacteriën snel verspreiden met als gevolg verzuim of een verminderde productiviteit. Een professionele tapijtreiniging, eens per jaar of halfjaarlijks, helpt dit tegen te gaan.

Zitten er vlekken in uw tapijt? Laat deze dan tijdig reinigen én behandelen om de levensduur te verlengen en een professionele uitstraling van de ruimte te bewaken. Want wie wil zakendoen met een smoezelig ogend bedrijf? Uw bedrijfspand, vergaderzaal, onderwijsinstelling of kantoor is uw visitekaartje. De eerste indruk is belangrijk voor (potentiële) klanten of collega’s. Zorg er daarom voor dat uw ruimte, inclusief het tapijt, netjes verzorgd is. Vos & Vos Schoonmaakdiensten in Zwolle staat voor u klaar om uw tapijt te reinigen en weer als nieuw te laten ogen.

Voor wie verzorgen wij tapijtreiniging in Zwolle?

Vos & Vos Schoonmaakdiensten in Zwolle verzorgt tapijtreiniging voor particulieren en bedrijven. Wij willen dat iedereen, zowel particulier als zakelijk, kan werken in een schone en gezonde ruimte. Onze tapijt reinigingsmiddelen zijn milieuvriendelijk en niet schadelijk voor mens en huisdier. Na het reinigen van uw tapijt kunt u hier gelijk weer op lopen. Perfect wanneer de tapijtreiniging plaatsvindt op een druk bezette locatie.

Combineer tapijtreiniging met periodieke schoonmaak

Heeft uw kantoor, vergaderzaal, onderwijsinstelling of andere ruimte géén dagelijkse schoonmaak nodig, maar kan de ruimte wel een periodieke schoonmaak gebruiken? Bij Vos & Vos Schoonmaakbedrijf uit Zwolle kunt u uw tapijtreiniging combineren met periodieke schoonmaak. Een schone werkruimte draagt tenslotte bij aan meer werkgeluk en werkplezier. Samen met u bespreken we op welke momenten het nodig is om een tapijtreiniging én periodieke schoonmaak uit te voeren.

Jaarlijks of halfjaarlijks uw tapijt professioneel laten reinigen door Vos & Vos Schoonmaakbedrijf uit Zwolle?

Maak kennis met ons.

Jaarlijks of halfjaarlijks uw tapijt professioneel laten reinigen door Schoonmaakbedrijf Vos & Vos uit Zwolle?

Maak kennis met Schoonmaakbedrijf Vos & Vos in Zwolle!