Vos & Vos Schoonmaakbedrijf
Over ons

Vrijblijvende offerte

Familiebedrijf

20 jaar ervaring

Over ons

Vos & Vos Schoonmaakbedrijf is een klein, maar zeer ondernemend bedrijf. Vos & Vos heeft een eigen visie over het schoonmaken en we streven altijd naar een goede prijs – kwaliteit verhouding.

Mocht er belangstelling bestaan of wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen vrijblijvend afspreken dat er een zeer ervaren schoonmaker langs komt om de werkzaamheden nauwkeurig te bekijken, zodat we een passende offerte voor u kunnen maken.

Er komt geen verkoper bij u langs. Een verkoper is niet het belangrijkste in dit vak, hij maakt per slot van rekening niet bij u schoon. Wij willen graag de lijnen zo kort en duidelijk mogelijk houden.

Wij streven altijd naar het beste resultaat waar u, als onze klant, zich in kan vinden.

Onze werkzaamheden
Onze passie

Wij, Rieks en Emmy Vos, hebben Vos & Vos Schoonmaakbedrijf opgericht. Wij hebben erg veel ervaring in de schoonmaakbranche en weten als geen ander wat belangrijk is als het om schoonmaak gaat.

Samen met de medewerkers werken wij aan een goede bedrijfsvoering om de klanten een hoge kwaliteit te kunnen bieden.

Liefde voor het schoonmaakvak hebben wij allemaal. Klant bij ons? Dan zult u zoveel mogelijk dezelfde medewerkers tegenkomen. Dit vinden wij belangrijk voor de betrouwbaarheid en om de korte lijnen in de communicatie te kunnen garanderen.

Behoefte aan een schone werkplek?

Wij komen graag kennismaken!

Behoefte aan een schone werkplek?

Wij komen graag kennismaken!