logo

Dagelijkse schoonmaak

Wanneer komen wij langs?

De dagelijkse schoonmaak wordt uitgevoerd op een tijdstip dat het de klant uitkomt. Er wordt bij elke start van een nieuw pand uitvoerig besproken wat de wensen van de klant zijn. Contact met u als klant blijft ook in de toekomst als wij bij u schoonmaken zeer belangrijk.

Uw bedrijfspand is uw en ons visitekaartje, dus een eerste indruk voor uw eigen klanten. Daar kunnen wij natuurlijk veel voor u betekenen en zorgen dat de dagelijkse schoonmaak op een hoog niveau ligt.

Dagelijkse schoonmaak

Wat wij zoal doen?

Standaard wordt dagelijks het interieur afgenomen, prullenbakken geleegd, gemopt en stofgezogen. In sanitaire ruimtes is hygiëne een pre. Daar wordt dagelijks ruimschoots aandacht aan besteedt en eenmaal per week wordt alles ontkalkt.

Natuurlijk blijft het niet bij de dagelijkse schoonmaak, periodieke schoonmaak is zeer belangrijk als het gaat om uw inventaris en interieur.

Waarom is dit alles zo belangrijk? Voor het uiterlijk van uw kantoorpand, maar ook voor de hygiëne en voor het behoud van uw pand. Bij goed onderhoud gaat alles veel langer mee.

Meer informatie?

Mocht u interesse hebben in de dienst, dan kunt u via onderstaand formulier contact met ons opnemen!