Vos & Vos Schoonmaakbedrijf

Dagelijkse schoonmaak

Vrijblijvende offerte

Familiebedrijf

20 jaar ervaring

De dagelijkse schoonmaak door Vos & Vos Schoonmaakbedrijf uit Zwolle

Dagelijks fris en opgeruimd aan de werkdag beginnen? Laat Vos & Vos uit Zwolle uw kantoorpand, werkplaats, kantine of andere ruimte dagelijks onderhanden nemen op een tijdstip dat het ú uitkomt. Dankzij onze jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche kunt u die verantwoordelijkheid gerust uit handen geven.

Mochten de wensen veranderen of ligt er een specifieke uitdaging? Geef ons een seintje en wij passen ons aan of lossen het op. Dit mag u ook van ons verwachten. Wij denken mee, signaleren en trekken aan de bel wanneer nodig.

Dagelijkse schoonmaak aanvragen?
Zo werkt het!

Neem contact op

Wij doen een locatiecheck

Offerte op maat

Akkoord? Fijn! Dan gaan we verder!

Sleuteloverdracht

Kennismaking met het team

Aan de slag

De dagelijkse schoonmaak, dit pakken wij aan!

Standaard wordt dagelijks het interieur afgenomen, worden de prullenbakken geleegd, wordt er gemopt en stofgezogen. In sanitaire ruimten is hygiëne een pre. Daar wordt dagelijks ruimschoots aandacht aan besteed en eenmaal per week wordt alles ontkalkt.

Wat is een dagelijkse schoonmaak?

De dagelijkse schoonmaak zegt het eigenlijk al, bij onze dagelijkse schoonmaakdiensten komen we dagelijks bij u langs om de schoonmaak te verzorgen van uw kantoorpand, werkplaats of andere gewenste ruimte. Tijdens de dagelijkse schoonmaak zorgen wij ervoor dat het interieur weer hygiënisch, opgeruimd en stofvrij is, zodat u de dag kunt beginnen in een schone omgeving.

Voor de schoonmaak maken wij gebruik van professionele schoonmaakmiddelen die niet schadelijk zijn voor uw gezondheid of die van uw collega’s. Bij Vos & Vos Schoonmaakbedrijf gaan we verder dan alleen schoonmaken; we streven naar een schone en gezonde werkplek waarin u en uw team optimaal kunnen functioneren.

Waarom een dagelijkse schoonmaak?

Een schone ruimte is een gezonde ruimte. Waar veel mensen tegelijk samenkomen, zijn ook bacteriën en virussen. Hierdoor kunnen ziektes ontstaan met als gevolg verzuim of een verminderde productiviteit. Een dagelijkse schoonmaak helpt dit tegen te gaan.

Maar ook mentaal is een schone werkruimte belangrijk voor werkgeluk en werkplezier. Daarnaast zijn mensen nou eenmaal productiever en creatiever in een frisse, nette ruimte.

En tot slot… Wie wil er nu zaken doen met een smoezelig en rommelig bedrijf? Juist. Uw bedrijfspand is zowel uw als ons visitekaartje, en het is dé eerste indruk voor uw eigen (potentiële) klanten. Belangrijk dus dat de dagelijkse schoonmaak op niveau is. En daar zorgt Vos & Vos voor, daar kunt u van op aan.

Geen dagelijkse, maar liever periodieke schoonmaak?

Liever een periodieke schoonmaak op kantoor of elders? Geen probleem. Het kan voorkomen dat een dagelijkse schoonmaak simpelweg niet nodig is binnen uw bedrijf. Bijvoorbeeld omdat het personeel op vaste dagen thuiswerkt. Wij bespreken graag met u hoe vaak en op welk moment wij wél langskomen.
Of combineer het!
Bij de meeste bedrijven verzorgen wij niet alleen de dagelijkse schoonmaak, maar daarnaast ook een periodieke schoonmaak. Op die momenten is er tijd voor de dingen die tijdens de dagelijkse schoonmaak niet meegepakt kunnen worden. Een periodieke schoonmaak is minstens zo belangrijk voor uw kantoorpand als het gaat om inventaris en interieur. Alles bij elkaar werken we zo aan het uiterlijk van uw kantoorpand, de hygiëne en het behoud van uw pand. Bij goed onderhoud gaat alles veel langer mee.

De dagelijkse schoonmaak laten uitvoeren door Vos & Vos Schoonmaakbedrijf uit Zwolle?

Laten we kennismaken.

De dagelijkse schoonmaak laten uitvoeren door schoonmaak bedrijf Vos & Vos uit Zwolle?

Laten we kennismaken.