logo

Dieptereiniging

Wat houdt een dieptereiniging in?

Ieder bedrijf of instantie heeft ruimtes die intensief of veelvuldig gebruikt worden. Naast de dagelijkse schoonmaak, is het raadzaam om een periodieke dieptereiniging te doen, zodat alle naden, kieren, leidingen, wanden, vloeren en afvoeren ook machinaal grondig gereinigd worden. Ook nemen wij gestoffeerde meubels mee in onze dieptereiniging.

Wij voeren de dieptereiniging altijd uit in overleg, omdat de ruimte voor een bepaalde tijd ontoegankelijk zal zijn.

Dieptereiniging van sanitaire voorzieningen

Naast onze dagelijkse schoonmaak van toiletruimtes, raden wij aan om een periodieke dieptereiniging van uw sanitaire voorzieningen te laten uitvoeren. Wanneer wij een sanitaire dieptereiniging uitvoeren, worden alle aanwezige elementen in en uitwendig gereinigd met intensieve ontkalk- en schoonmaakmiddelen. Wanden en vloeren worden machinaal gereinigd.

gevelreiniging

Dieptereiniging van uw keuken

Overal waar voedsel wordt bereid, hoopt zich vet, vuil en stof op. Meestal worden zichtbare oppervlakken wel schoongemaakt, maar in, onder en achter keuken apparatuur wordt vaak niet schoon gemaakt. Naast uw HACCP-plan is het noodzakelijk om uw keuken periodiek grondig te laten reinigen. Zo voorkomt u schimmels, bacteriën en ongedierte in uw keuken.

Wanneer wij bij u aan de slag gaan, reinigen wij uw keuken zeer grondig. Overal waar direct contact met voedsel voor komt, wordt gereinigd en gedesinfecteerd. Wij ontvetten en ontkalken alle onderdelen van de keuken. Alles in de ruimte wordt meegenomen, zo ook de schrobputten.

Dieptereiniging van meubilair

Dieptereiniging is ook van toepassing op kantoormeubilair.  Zo reinigen wij ook bureaustoelen. Zo vermijdt u huisstofmijt, bacteriën en de kosten voor nieuw meubilair. Wanneer u uw meubilair namelijk periodiek reinigt, gaat deze langer mee.

stoelen_vos_vos
Meer informatie?

Mocht u interesse hebben in de dienst, dan kunt u via onderstaand formulier contact met ons opnemen!